Disclaimer

Aanvaarden van voorwaarden

Door gebruik te maken van autoleasecontract.nl, stemt u in met de gestelde voorwaarden van de redactie van autoleasecontract.nl. De redactie houdt zich het recht voor om nieuwe voorwaarden aan te brengen, voorwaarden te wijzigen of om voorwaarden te verwijderen. Het Nederlandse recht is van toepassing op deze site.

Eigendomsrechten

Alles wat wordt gepubliceerd op autoleasecontract.nl is intellectueel eigendom van de eigenaren van deze site. Er mag niets van deze site worden gekopieerd zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren.

Bij het samenstellen van deze site is alle aandacht besteed aan de eigendomsrechten van derden. Mochten er onverhoopt toch zaken in staan die deze rechten te niet doen, neemt u dan alstublieft contact op met info at autoleasecontract punt nl .

Aansprakelijkheid

De redactie stelt deze site met alle zorgvuldigheid samen. Mochten er onverhoopt typefouten, onjuiste berichten of andere foutieve informatie op deze site terecht komen, dan aanvaarden de eigenaren van autoleasecontract.nl hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Mocht u een fout gezien hebben en dit willen melden, neem dan contact op met de redactie via info at autoleasecontract punt nl