Ervaringen

Het aanbieden van een leasecontract ter overname kan best spannend zijn. Misschien heb je dit nog nooit gedaan en ben je benieuwd naar ervaringen van anderen of heb je vragen over hoe een leasecontract overname werkt.

9/10 - Het kostte mij weinig moeite om een leaseauto te plaatsen. Ik had de site gevonden via Google en het lijkt mij een betrouwbare site. Plus: redelijk goed te vinden in Google bij relevante zoekopdrachten.
Jan V. uit Breda
10/10 - Handig wanneer je toch eerder van je lease contract af wil.
Anne de J. uit Middelharnis
9/10 - Vragen zijn goed in te vullen aan de hand van je leaseovereenkomst. Het kostte mij weinig moeite.
Derk-Jan H. uit Groningen
7/10 - Ik kreeg een baan aangeboden in het buitenland en wilde dus zo snel mogelijk van mijn leasecontract af. Het aanbieden kostte wel wat werk, je hebt veel informatie nodig.
Kees uit Tilburg
6/10 - Veel eigen input vereist (info komt niet automatisch aan de hand van bijv. kenteken auto). Bij problemen is de klantenservice prima tot zover.
C. de Kok
8/10 - Ik wil graag mijn leasecontract beeindigen, zonder dat ik een boete moet betalen. AutoLeaseContract biedt voor een acceptabele prijs deze mogelijkheid aan, omiemand te zoeken die het contract wil overnemen. Nu maar hopen dat het zo spoedig mogelijk gaat lukken.
Peter G. uit Nijmegen
9/10 - De vragen spreken voor zich en met de leaseovereenkomst erbij kun je alles makkelijk invullen. Ik zou AutoLeaseContract zeker aanraden bij vrienden en kennissen.
Janine de K. uit Scheveningen
8/10 - Snel geregeld. Handig wanneer je toch eerder van je lease contract af wil, en ook voor mensen die niet aan lang contract vast willen zitten.
Pieter N. uit Dordrecht