Hoe werkt Autoleasecontract.nl?

Over Autoleasecontract.nl

Autoleasecontract.nl is een marktplaats voor leaseauto's, voor zowel zakelijk als private lease. Dat betekent dat zowel particulieren als bedrijven hun leaseauto's kunnen aanbieden en leaseauto's kunnen overnemen. Dit voorkomt zowel stilstand van het wagenpark als onnodige boetes wanneer leasecontracten vroegtijdig beëindigd moeten worden. Als aanbieder betaalt u eenmalig wanneer u een advertentie wilt plaatsen. Er zijn geen bijkomende kosten wanneer uw leaseauto is overgenomen. Leasemaatschappijen en bedrijven die meerdere leaseauto's willen adverteren, kunnen tegen een scherpere prijs per advertentie bij ons terecht. Lees er hier meer over.

Lease contract aanbieden

Via de button “Plaatsen” kunt u uw lease auto toevoegen. Hier vult u uw contact gegevens in en enkele gegevens over de lease auto zelf. Nadat u dit heeft gedaan, kunt u veilig en snel betalen via oa iDEAL waarmee u via uw eigen online banksysteem betaald. Nadat uw betaling verwerkt is verschijnt uw leasecontract advertentie meteen op de website en zal deze bij de laatste 5 op de homepage worden opgenomen.
Uw leaseauto blijft voor anderhalf jaar in het systeem, totdat u een partij voor het overnemen uw lease auto contract heeft gevonden. Daarna kunt u de advertentie eenvoudig zelf offline halen. Er zijn geen verborgen kosten.

Adverteren voor bedrijven en leasemaatschappijen

Bedrijven en leasemaatschappijen kunnen tegen scherpe prijzen meerdere advertenties plaatsen. Lees er hier meer over.

Lease contract zoeken

Het overnemen van een leaseauto via Autoleasecontract.nl is interessant voor u omdat dit vaak tegen aantrekkelijke prijzen gaat. Daarnaast zijn de leaseperiodes relatief kort, in tegenstelling tot de reguliere 4 of 5 jaar. Via de button “Zoeken” kunt u het aanbod van leaseauto’s in onze database bekijken. Op deze manier kunt u gemakkelijk zoeken welk leasecontract u interessant lijkt en welke auto aan uw budget voldoet. Indien u het model dat u wilt niet kunt vinden, dan kunt u een zoekopdracht plaatsen. Dan krijgt u bericht wanneer het betreffende model weer online staat. Verder staan de meest actuele leasecontracten op de homepage.

Wanneer u een geschikte auto heeft gevonden, kunt u gratis contact opnemen met de aanbieder door deze te
mailen. Verdere correspondentie kunt u dan afwikkelen met de aanbieder van het lease contract..

Waarom van lease contract wisselen?

Wanneer u als particulier vroegtijdig uw arbeidscontract beëindigd dan kan het zijn dat u een boete moet betalen over het resterende deel van uw auto leasecontract.

De kosten van deze boete kunnen flink uit de pan rijzen, waardoor het interessanter is om het leasecontract online aan te bieden tegen een discount. Uw leasebedrijf zal u hierin vaak faciliteren.

Voor zowel bedrijven als leasemaatschappijen is stilstand van het wagenpark kapitaal dat niet in beweging is en minder waard wordt. Daarom kunt u Autoleasecontract.nl gebruiken om de omloopsnelheid van uw wagenpark te vergroten.